Renault Kangoo

Renault Kangoo is een kleine bedrijfswagen voor stadsvervoer. Volgens internationale normen behoort de auto tot de klasse van minibusjes of lichte bedrijfswagens.

De compacte minibus met voorwielaandrijving wordt sinds 1998 door de fabrikant geproduceerd. De Kangoo van de tweede generatie heeft grote veranderingen ondergaan en aanvullingen zijn in 2013 aan gebruikers getoond. De restyling van de auto raakte het voorste deel: bumper, grille en kop optiek. Het uitrustingsniveau van het voertuig en de kwaliteit van de gebruikte materialen zijn ook aanzienlijk verbeterd.

De auto is gemaakt op het Renault Scenic-platform, heeft een vergelijkbare ophangingsarchitectuur, alleen de Kombi-carrosserie is gewijzigd. Het laadvermogen van het model bereikt 650-800 kg. De auto is uitgerust met 1.5 liter dieselmotoren en heeft een capaciteit van 110, 90 of 75 pk. Motor van 75 pk hij verbruikt slechts 5 liter per 100 km, wat hem de meest economische optie maakt voor het uitrusten van een auto. Daarnaast wordt aan kopers een 1,6-liter benzinemotor met een vermogen van 105 pk aangeboden.

Bij RTCN kunt tweedehands Renault Kangoo te koop van hoge kwaliteit. Tijdig onderhoud en competente bediening stellen u in staat om Kangoo vele jaren te gebruiken. Alle verkochte auto's passeren een proefrit. Alle onderdelen en elementen worden zorgvuldig gecontroleerd op fabrieksfouten, wat een garantie wordt voor hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.