Renault Mascott

De Renault Mascott bedrijfswagens, geproduceerd in Frankrijk van 1999 tot 2010, was een zware versie van het tweede generatie Master-commerciële model en wordt gebruikt op wegen voor binnenlands vervoer over korte afstanden. De massa van de machine is 3,5 - 6,5 ton. De auto heeft achterwielaandrijving en is voorzien van een 2.8 dieselmotor en een Nissan 3.0 dCi motor in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak.

Er zijn aanpassingen van Mascott gemaakt op basis van volledig metalen bestelwagens (bestelwagens) en op basis van een lichte vrachtwagen. De modellen Renault Mascott 110, Mascott 130, Mascott 150 zijn in feite een hybride van een personenauto en een kleine vrachtwagen. Tijdens het rijden zijn er veel associaties met het besturen van een conventionele auto. Dit wordt voor een groot deel bepaald door het interieur, maar niet alleen. Van Renault-auto's zijn er ook stuurkolomschakelaars en een koppelingspedaal. Toegegeven, er zijn hier genoeg 'lading'-sensaties: een verticale landing, een tamelijk lang slagwiel met een grotere diameter, dat merkbaar minder scherp is in de natuur dan Renault-auto's. De inspanning op de versnellingspook is erg klein, maar deze moet over zeer grote afstanden worden verplaatst.

Over het algemeen onderscheidt de compacte truck zich door een goede ergonomie, uitstekend zicht en gebruiksgemak. Dit alles onderscheidt tweedehands Renault Mascott te koop ten goede in vergelijking met analogen in de vorm van VW Crafter en Iveco Daily. Mascott heeft ook een stuurbekrachtiging die het manoeuvreren in krappe ruimtes enorm vergemakkelijkt.

Wij bieden u de aankoop van Renault Mascott kleine bedrijfswagens met kilometerstand in Nederland. Modificaties Mascott 110, Mascott 130, Mascott 150, Mascott 160 zijn verkrijgbaar in onze showroom Er zijn ook afmetingen voor de Renault Mascott bestelwagenmodellen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: lichte vrachtwagens, bestelwagens, bestelwagens, chassis vrachtwagens. Het laadvermogen van de auto is 5500 kg. Bekijk onze aanbiedingen, kies de meest geschikte en blijf op de hoogte voor catalogusupdates.