Renault Premium

Renault Premium is een andere serie vrachtwagens die van 1999 tot 2013 is geproduceerd. Van 2001 tot 2010 werd de Premium-serie geproduceerd door de Volvo Group, waarmee werd voldaan aan de concepten voor het maken van zware Volvo-vrachtwagens. De aanpassing was voornamelijk gericht op trekkers voor vrachtwagens, daarom worden Premium-trekkers beschouwd als een budgetversie van auto's, ondanks een goede interieuruitrusting en een aantrekkelijk uiterlijk.

Renault Trucks heeft verschillende versies van de Premium-serie vrachtwagens op de markt gebracht, waaronder de Route 430, 440 en Model 450. De Premium 430-auto's zijn een 19-tons vrachtwagen met een laadvermogen van 11,4 ton. De totale afmetingen van het cabinechassis zijn als volgt. Lengte - 6040 mm, breedte - 2010 mm, lichaamslengte - 3569 mm. De truck is uitgerust met een 430 pk 6 cilinder dieselmotor. en een inhoud van 10,8 liter. De DXi-motor heeft een turbolader, directe brandstofinjectie, een koudestartinrichting en voldoet aan de Euro-5-normen.

De vrachtwagen is uitgerust met een handgeschakelde ZF-versnellingsbak met 16 versnellingen, hulp wordt geboden voor zuinig rijden. Stuurbekrachtiging box. De wielformule van de auto is 4x2. Het volume van de hoofdbrandstoftank is 570 liter, de extra - 490 liter. De mogelijkheid om de brandstof te verwarmen. Er is een elektronische snelheidsbegrenzer. De cabine van de modellen Renault Premium 240, Renault Premium 320 en Renault Premium 430 is gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal en gemonteerd op 4 airbags met de mogelijkheid om de positie aan te passen. De cabine heeft een voldoende diepte (2,2 m) en is comfortabel - een groot aantal planken, lades, compartimenten voor het opbergen van dingen maakt het mogelijk om het nodige comfort te bieden. De cabine heeft een autonome verwarming, airconditioning en radio.

Vrachtwagens Renault Premium 240, Renault Premium 320 en Renault Premium 430 zijn te koop dankzij RTCN (Renault Trucks Commercial Nederland). Alle gebruikte vrachtwagens zijn verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten en chassis. We hebben bestelwagens, platte vrachtwagens, compacte tankwagens. Elk van de machines is gecertificeerd en ondergaat een grondige voorverkooptraining. Dankzij een groot partnernetwerk kunnen wij u helpen met de reparatie en installatie van reserveonderdelen. Tweedehands Renault Premium te koop bij RTCN ds geeft u het vertrouwen dat er rekening is gehouden met de werkelijke omstandigheden van uw bedrijf en dat de truck een factor wordt in de bedrijfsontwikkeling.