Renault Midlum

Renault Midlum is een aanpassing van de zware vrachtwagens van Renault die van 1999 tot 2013 zijn geproduceerd.

Visueel lijkt Midlum erg veel op Renault Premium Distribution om de eenvoudige reden dat hij er een taxi van heeft geleend. Alleen is het 200 mm smaller en het ontwerp van de voorkant is iets anders. Maar beide worden geproduceerd in dezelfde fabriek in Blainville (Normandië). Trouwens, Renault Premium en vroege Renaul Kerax hebben een cabine die lijkt op Midlum.

Midlum gebruikt motoren van het voorgangermodel van Midliner soortgelijke Renault Kerax: 4 liter, 135 en 150 pk. en 6,2 liter vermogen van 180, 210 en 250 pk Motoren zijn uitgerust met een keuze uit mechanische versnellingsbakken: een ZF met vijf versnellingen, een Eaton met zes en negen versnellingen en een Allison-automaat is ook als optie verkrijgbaar. Er zijn aanpassingen aan een vrachtwagen op basis van een elektromotor.

De fabrikant van Midlum besteedde ook veel aandacht aan de rijprestaties. De truck begint stationair soepel te rijden en de motor wordt niet gekenmerkt door hoge trillingsbelasting en lawaai. De overbrengingsverhoudingen zijn zeer goed op elkaar afgestemd. De eerste versnelling is vrij kort. De truck heeft maar een klein beetje nodig om vooruit te rijden, omdat hij naar de tweede versnelling moet schakelen.

Wij raden u aan tweedehands Renault Midlum te koop of te huren in verschillende versies. Met name Renault Midlum 150, Renault Midlum 180, Renault Midlum 220 zijn momenteel beschikbaar We richten ons op pre-order opties. Noodzakelijke vrachtwagens zitten niet altijd in ons wagenpark, maar we hebben een zeer uitgebreid dealernetwerk. Doe een verzoek en we zullen proberen het benodigde voertuig van andere Europese verkopers te krijgen.